Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Aanleg glasvezel gaat door!

Was het spannend? Jazeker! Het spande er echt om maar uiteindelijk hebben we met elkaar een prima resultaat gehaald van 60,3%! Vrijdag stond de teller nog op 48% en na de eindsprint in het weekend resulteerde dat in bovenstaand percentage. Dat betekent dus dat CIF (Glasvezel Buitenaf) glasvezel gaat aanleggen in het buitengebied van deelgebied Zuidoost Twente en dus ook in dat deel van Enschede waar nog geen glasvezel ligt. Een mooi resultaat en een geweldig percentage!

Mede dankzij de inzet van de plaatselijke werkgroepen en alle ambassadeurs hebben we deze bijzondere prestatie bereikt. Ook de lokale verkopers hebben er alles aan gedaan om mensen zo goed mogelijk te informeren en te helpen bij het aanmelden. Middels dit bericht daarom allemaal hartelijk dank voor jullie enthousiasme en inzet.

Binnenkort worden alle inwoners persoonlijk geïnformeerd over het vervolg. Zij ontvangen een brief van Glasvezel Buitenaf met een folder over de werkzaamheden die de aannemer uit gaat voeren. Na de vakantie zal het startschot worden gegeven voor de aanleg en in het laatste kwartaal van 2018 is het netwerk aangelegd en in werking. Bewoners en bedrijven kunnen dan van dezelfde faciliteiten en diensten gebruik maken als bedrijven en bewoners in het stedelijk gebied.


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Evenementen

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan