Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Speciale inspiratie avonden voor bewoners buitengebied Enschede
Geef je op!

We willen graag uw mening horen! Dat er dingen gaan veranderen staat vast. Maar welke keuzes worden er gemaakt? En als het over het buitengebied van Enschede gaat; wat vindt u daarvan en hoe moet de gemeente omgaan met uw leefomgeving?
Bovendien zijn er in maart natuurlijk gemeenteraadsverkiezingen. Een belangrijk moment om de nieuwe gemeenteraad mee te nemen in wat er speelt in het buitengebied!

Het resultaat van de bijeenkomsten zal wethouder Hans van Agteren overdragen aan de nieuwe gemeenteraad en het nieuwe college B&W. Die kunnen dan aan de slag met een ‘strategische visie buitengebied’

Daarom nodigen wij u van harte uit om mee te denken en te praten over uw en onze toekomst.

STAWEL en de gemeente Enschede organiseren voor u drie inspiratie avonden. U kunt zelf kiezen welke datum u het beste past. De laatste avond (15-2) is speciaal gereserveerd voor de jongeren. U bent van harte welkom op:

Tijdens deze avonden willen we graag, in een interactieve opzet, van u horen wat uw ideeën zijn over het prachtige gebied rond de stad. Hoe ziet u de toekomst, waar liggen de kansen, hoe kunnen we dat samen vormgeven, welke rol kan de gemeente daarbij spelen?

Opgeven kan via m.ottenhof@enschede.nl of info@stawel.nl

Graag staan we u te woord als u vooraf nog vragen hebt.
Bel daarvoor met:

Met hartelijke groet,
namens Gemeente Enschede en STAWEL
Hans van Agteren (Wethouder Gemeente Enschede) & Gerrit Jan van der Veen (Stawel)


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Evenementen

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan