Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Het thema van de Twentse landdag 2022 is de dialoog. ‘Stad ontmoet platteland, de toekomst van ons landelijk gebied.’ Het platteland gaat ingrijpend veranderen de komende 10 jaar. Als organisatie stimuleren we de dialoog en willen goed en deskundig richting geven.

We nodigen onze bezoekers uit mee te praten over keuzes en richtingen. aan het eind van de dag zullen we conclusies trekken. We zorgen voor vervolg door nieuwe bijeenkomsten en betrekken daarbij gemeenten en provincie.

Bezoek de kraampjes van de met o.a. lokale kazen, ambachtelijk ijs en vlees. Er zijn streekproductenmarkt meerdere informatieve kramen en oude ambachten te zien en er is een bierproeverij met lokaal, ambachtelijk gebrouwen bier.

Naast de traditionele jongveekeuring ook een keuring van shetlandpony’s. Kalfjes en pony’s worden hier op hun allermooist tentoongesteld. Ook kun je met veel verschillende dieren kennismaken en knuffelen op de kinderboerderij.

Op het podium worden verschillende optredens verzorgd met muziek, zang en dans. Verder zijn er in het park diverse kinderactiviteiten, schmink en heel veel meer. Kortom leuke activiteiten voor iedereen.


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Events

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan