Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Hallo! Ik ben Fraukje Roeleveld, 24 jaar oud en kom uit Beuningen. Je kunt me beschrijven als een nuchtere, ruimdenkende en creatieve boerendochter. Voorheen heb ik de opleiding Bedrijfskunde en Agrifoodbusiness in Dronten afgerond. Tijdens het afstuderen heb ik me verdiept in ondernemen met natuur, dairy processing, innovatieve landbouwmethoden en kruidenrijke akkerranden. Ik heb een brede interesse in landbouw, natuur, maatschappij en voedsel. Thuis hebben wij een landbouwbedrijf (Hasman), die door twee families wordt gerund. Het bedrijf bestaat uit drie elkaar versterkende takken landbouw, natuur en energie. Op het bedrijf combineren we natuur inclusieve landbouw met energieproductie, met niet geheel onbelangrijk een realistisch verdienmodel. Verder heb ik tijdens corona samen met mijn zussen Stichting Broez opgezet om een bijdrage te leveren aan de biodiversiteit en de binding tussen boer en burger te stimuleren middels de aanleg van akkerranden. Naast deze uit de hand gelopen hobby, ben ik in mijn vrije tijd actief bij de carnaval en ga ik graag met mijn vriendinnen op stap. Mijn doel is om boeren in zijn/haar kracht te laten komen en mee te helpen aan een toekomstbestendige agrarische sector! Vanuit theorie en zelf opgedane praktijkkennis o.a. door het thuisbedrijf en Stichting Broez ben ik in staat een waardevolle bijdrage te leveren aan STAWEL!

Ik ben bereikbaar via 0628439956 en fraukje.roeleveld@stawel.nl

 


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Events

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan