Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Uitnodiging

We nodigen jullie hierbij van harte uit voor een bijeenkomst over de mogelijkheden van ondersteuning die de Brede Coalitie biedt aan onze landbouwers. De Brede Coalitie bestaat uit LTO, Landschap Overijssel, Landschapsfonds en Stawel. De avond wordt georganiseerd door Stawel in samenwerking met de stuurgroep van de Brede Coalitie. De bijeenkomst zal plaatsvinden op:

Dinsdagavond 14 november om 20.00 uur in het Verenigingsgebouw Usselo.

Tijdens deze avond zullen we de diverse mogelijkheden van financiële ondersteuning voor boeren in de gemeente Enschede uitgebreid bespreken en verduidelijken. Jullie krijgen de kans om meer inzicht te krijgen in de praktische toepassingen van deze ondersteuning door middel van inspirerende praktijkvoorbeelden. Ontdek hoe je agrarische activiteiten kunt optimaliseren en toekomstbestendig kunt maken. Wil je het plan van aanpak van de Brede Coalitie al vast inzien, kijk dan op onze website.

Programma

  1. Welkom
  2. Presentatie Brede Coalitie
  3. Pitch DLV
  4. Inspiratie uit de praktijk, Ellis Lugtenberg, Boerderij de Riet

De familie Lugtenberg heeft een melkveebedrijf met 150 melkkoeien van het Hollandse MRIJ-ras. Hun passie is: ‘Samen met de natuur mooie producten maken met onze dieren, waar iedereen van kan genieten.’ Ellis deelt graag hun ervaringen met verduurzamen, verbinden en verbreden in de praktijk.

Wij hopen dat je aanwezig kunt zijn om samen met ons de mogelijkheden naar een toekomstbestendig agrarisch bedrijf te onderzoeken. Er is voldoende ruimte voor vragen en interactie en we sluiten af met een borrel.

Graag zien we je op 14 november om 20.00 uur in Verenigingsgebouw Usselo -  Haaksbergerstraat 821 - voor een avond vol kennis en kansen!


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Events

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan