Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Afgelopen zaterdag 16 december was de boomdeeldag in Enschede. Ruim 4300 bomen en struiken zijn uitgedeeld aan 36 inwoners die in ons buitengebied wonen. De uitgifte vond plaats in het Abraham Lederboerpark, bij Lammerinkswönner het thuishonk van Stawel. Die dag hielpen we bij de uitgifte van het plantgoed. Zo dragen we ons steentje bij aan een mooi, groen en divers buitengebied. ????

Deze actie doen we samen met Provincie Overijssel en Landschap Overijssel. Inwoners konden afgelopen zomer hun bomen- en bosplantsoenplantenpakket samenstellen tegen betaling van een kwart van de totale kosten. De rest is vergoed door de provincie en gemeente.

Foto: Koos Mavrakis


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Events

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan