Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Vrijdag 19 januari kwam de nieuwe gedeputeerde van de provincie Overijssel Maurits von Martels een bezoek brengen aan Broekheurne. Hij heeft het PPLG in zijn portefeuille en heeft kennis genomen van de gebiedsagenda en het -proces Broekheurne. De gebiedsagenda is nu de uitvoeringsfase ingegaan. Familie Stokkers ontving de gedeputeerde en de rest van de delegatie op hun bedrijf. Na de ontvangst en uitleg op locatie, vertelde Gerrit Meutstege over het gebied tijdens de bustour. Naderhand werd verder gepraat over de toekomst van Broekheurne. Belangrijke uitspraak tijdens deze bijeenkomst was dat gemeente, provincie en waterschap elkaar goed op de hoogte houden omtrent het gebiedsproces en daar waar nodig elkaar opzoeken als zich op uitvoeringsniveau obstakels voordoen. Ook over de beschikbaarheid van geld voor de uitvoering is gesproken. We moeten daarbij nog enig geduld hebben waar het gaat om de landelijke budgetten. De vraag is neergelegd om voor de korte termijn aan te sluiten bij bestaande potjes en regelingen van provincie en waterschap.

Bezoek gedeputeerde Von Martels. Te gast op melkveebedrijf van familie Stokkers


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Events

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan