Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Op woensdag 24 april vanaf 19:30 uur organiseren we samen met Enschede Energie in het Dorpshuis in Lonneker een eerste Duurzaamheidscafé. Deze editie gaat het over de voordelen van een collectief zon-op-dak project.

 

Duurzame toekomst voor (boeren)bedrijven

Fraukje Roeleveld van STAWEL zal in gaan op de mogelijkheden om gebouwen te verduurzamen met een toekomstgericht pakket aan maatregelen. Het benutten van daken voor de opwek van duurzame energie behoort daar onder andere toe.

Rens Weustink van Enschede Energie vertelt meer over wat de duurzaamheidscoöperatie doet en hoe je daar aan mee kan doen als inwoner en als bedrijf. Daarnaast zal een inwoner zijn praktijkervaring met een collectief zon-op-dak project delen.

 

Wat is een duurzaamheidscafé en voor wie is het?

Het Duurzaamheidscafé is de nieuwe naam van regelmatige interactieve informatieavonden georganiseerd door Enschede-Energie. Tijdens deze avonden willen we iedereen die geïnteresseerd is (lid of geen lid) informeren en van gedachten wisselen over verduurzaming in de breedste zin van het woord. De ene keer gaat het vooral over de projecten en activiteiten van Enschede Energie, de andere keer zal er een externe spreker zijn met een verhaal met impact of een bewonersinitiatief dat zich presenteert.

Heb je een idee voor een thema of boeiende spreker voor één van de volgende Duurzaamheidscafés? Laat het ons weten door een mail te sturen naar Rens Weustink.

 

Meld je aan

Aanmelden is gewenst, maar niet verplicht bij de Duurzaamheidscafés. Aanmelden kan via onderstaande bijgaand Google Form: https://forms.gle/BNA6WuNtEk39dVkB6


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Events

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan