Blijf op de hoogte via ons Orgaan

opendagpasmanDe maatschap Pasman-Aalpol is in 2016  verhuisd naar de nieuwbouw aan de Haaksbergerstraat tegenover de Wissinksmöl. Vanwege de aanleg van de nieuwe rijksweg N18 moesten ze hun oude bedrijf aan de Tesinklandenweg verlaten. Na een drukke, enerverende periode van onderhandelen, plannen maken, procedures en bouwen zijn ze afgelopen februari 2016 overgegaan naar de nieuwbouwlocatie.

Als je nieuw bouwt probeer je ook zoveel mogelijk nieuwe technieken toe te passen, zodat je klaar bent voor de toekomst. Daarbij kun je denken aan een putloze vloer met gescheiden afvoer van dunne en dikke fractie, diepstrooiselboxen met geautomatiseerd boxstrooiselsysteem, 2×12 rapid exit melkstal, PAS mestbassin, zonnepanelen en warmteterugwinning. Kortom een nieuw, modern bedrijf dat voorbereid is op de toekomst.


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Events

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan