Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Twentse Landdag 2018

Vindt plaats op 23 september 2018 van 10:00 tot 17:00 uur in het Abraham Ledeboer park (Hengelosestraat Enschede)

Download de flyer

In het nieuws

Hart van Enschede

Proef de streekproducten van de boerderij, maak kennis met diverse agrarische en plattelands-organisaties en bezoek de jongveekeuring. De toegang is GRATIS.

Er zijn ruim 70 deelnemers aan de info- en streekmarkt, er doen ruim 40 kalveren mee aan de jongveekeuring en er is allerlei vermaak voor jong en oud, bijvoorbeeld op het cultuurpodium waar amateurgezelschappen zich presenteren.

Voor meer informatie: Gerrit Meutstege (06-51372588 of info@stawel.nl) of Benno Buursink (06-28541103)

Algemene informatie

Energie is de rode draad in ons leven!. Het heeft veel aspecten: het zit in voedsel, je hebt het nodig om te sporten en het kan op diverse manieren worden opgewekt
Speciale aandacht is er voor energietransitie: de overgang van fossiele brandstoffen naar duurzame energiebronnen. Op het “Energieveld” laten lokale energie coöperaties zien hoe zij groene energie produceren en verspreiden en presenteren zij hun plannen voor de toekomst.

Natuurlijk zijn er voor kinderen allerlei activiteiten. Denk o.a. aan ponyrijden en knuffelen van dieren van de kinderboerderij. Maar er zijn ook diverse andere activiteiten voor kinderen.

En net als drie jaar geleden is er een podium voor cultuur, met o.a. zang, dans en muziek. Bezoek dus de Twentse Landdag. Er is een keur aan activiteiten!


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Evenementen

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan