Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 mei vindt in Enschede het D’RAN festival plaats. Het D’RAN festival is gezellig, er is lekker eten en drinken én het gaat over jouw toekomst. De toegang is gratis!

Op D’RAN ontmoet je de ander om samen over de belangrijke dingen van het leven te praten. Het gaat over democratie, want samen maken we onze wijk, dorp of straat. Op het festival wordt een keur aan onderwerpen behandelt in een ontspannen sfeer. Bekijk het programma op www.dranfestival.nl.

Ook de Enschedese landbouw presenteert zich op D’RAN. Een drietal bedrijven zal een pitch geven, plattelandsjongeren gaan met het publiek in discussie en onder het motto “Lekker gegeten, maar wie betaalt de rekening?” vindt een discussie plaats over de rol van de consument als het gaat om prijs van het product in relatie tot dierenwelzijn en biodiversiteit.

Alle reden om een kijkje te nemen op het festival terrein op het Roombeek in Enschede. Het programma start beide dagen om 9.30 uur en duurt tot 17.00 uur.


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Evenementen

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan