Blijf op de hoogte via ons Orgaan

In mei en juni heeft de Gebiedsverkenning Broekheurne plaatsgevonden. De buurtkring Broekheurne, Stawel en de gemeente Enschede willen door deze verkenning in beeld krijgen wat er allemaal speelt in het gebied en welke ontwikkelingen voor u belangrijk zijn.

Naar aanleiding hiervan is Gert-Jan te Gronde is als onafhankelijk verkenner bij een aantal van u aangeschoven aan de keukentafel en heeft hij interviews gehouden met diverse instanties en organisaties. In het rapport “Gebiedsverkenning Broekheurne” heeft hij zijn bevindingen gerapporteerd aan de drie opdrachtgevers.

Wij nodigen u graag uit voor een bijeenkomst op;

Woensdag 6 oktober
Aanvang 20.00 uur (inloop vanaf 19.45 uur)
De Oude Usselerschool
Usselerschoolweg 50, 7545 PD Enschede

Op deze avond zal Gert-Jan te Gronde zijn bevindingen van de verkenning presenteren. Daarover kunt u hem bevragen. Daarna zullen de opdrachtgevers met u bespreken op welke maner wij aan de slag gaan met de “Agenda van de Broekheurne” en op welk manier u daar uw inbreng kunt hebben.

Graag tot ziens,


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Evenementen

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan