Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Gebiedsagenda Broekheurne

Bijeenkomst omwonenden Zonnepark 12 oktober

Publiceerdatum: 26 oktober 2022

Op woensdagavond 12 oktober 2022 is een bijeenkomst gehouden over zonne-energie in Broekheurne. Uitgenodigd waren alle omwonenden in een cirkel van ongeveer 500 meter rond het initiatief voor een zonneveld van circa 35 – 38 ha van ontwikkelaar TPSolar, Enschede Energie en drie grondeigenaren. De bijeenkomst valt onder de gebiedsaanpak Broekheurne en is georganiseerd en geleid door onafhankelijk gebiedsregisseur Erik Back. Ongeveer 30 omwonenden nemen aan de bijeenkomst deel. Ook aanwezig zijn Erik Wieffer en Connor Hendriks van TPSolar, Niels van Elk van Enschede Energie en landschapsarchitect Nico Wissing.

Hieronder kunt u de presentatie die op die avond is gehouden, het verslag en een document ‘vragen en antwoorden’ opgesteld door TP Solar inzien.

Presentatie
Verslag
Vraag en antwoord

 

Blijf op de hoogte via ons Orgaan