Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Gebiedsagenda Broekheurne

Uitnodiging gebiedsbijeenkomst 15 december

Publiceerdatum: 14 november 2022

Op 15 december (19.30 uur) vindt de volgende Gebiedsbijeenkomst plaats. Iedereen uit het gebied is welkom. Tijdens de bijeenkomst wordt u bijgepraat over de voortgang van de gebiedsontwikkeling. Het is de bedoeling om dan ook op tafel te leggen wat in grote lijnen in de Gebiedsagenda kan komen te staan, welke kansen en mogelijkheden er zijn, welke vragen openstaan en welke keuzen nog moeten worden gemaakt.

Meld je aan door een mail te sturen naar: stefan@kr8consultancy.nl

Wanneer: 15 december 2022
Tijd: 19.30 uur – 21.00 uur + drankje na afloop
Locatie: Verenigingsgebouw Usselo
                 Haaksbergerstraat 819, Usselo

Blijf op de hoogte via ons Orgaan