Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Gebiedsagenda Broekheurne

Vervolg gebiedsaanpak Broekheurne

Publiceerdatum: 23 december 2021

De buurtkring Broekheurne, Stawel en de gemeente Enschede zijn samen opdrachtgever van de verkenning van de gebiedsaanpak Broekheurne. Een onafhankelijke verkenner heeft op 6 oktober 2021 zijn rapport aan het gebied gepresenteerd. Een groot deel van de aanwezigen op 6 oktober gaf aan de gebiedsaanpak een kans te willen geven. Graag nodig ik u uit voor een digitale vervolgbijeenkomst op 11 januari.

Vervolgopdracht van de gebiedsaanpak Broekheurne
De Buurtkring, Stawel en de gemeente hebben de volgende stappen voorbereid:

U bent welkom bij het digitale gesprek over het vervolg op 11 januari 2022 van 19.30 – 21.00 uur
Wij hebben een voorstel gemaakt voor de organisatie van de gebiedsaanpak. In deze vervolgopdracht staan spelregels. Veel van die spelregels komen uit het advies van de onafhankelijke verkenner. We voegen daar ook nieuwe inzichten en extra punten aan toe.

Wethouder Jurgen van Houdt, Stawel-voorzitter Gerrit Jan van der Veen en bestuurslid Koen Hobbelt van de buurtkring Broekheurne gaan graag met u in gesprek over dit vervolg. Uw ideeën daarover zijn immers van belang. Wij geven uw opmerkingen ook graag mee aan de Stadsdeelcommissie Zuid, die op 18 januari vergadert.

Meld u aan voor het gesprek
Helaas moet het gesprek op 11 januari vanwege de coronamaatregelen ‘digitaal’ plaatsvinden. Meld u aan via secretariaatrob@enschede.nl en u krijgt kort voor de bijeenkomst een link toegestuurd. Wilt u bij aanmelding uw naam en het onderwerp ‘gesprek Broekheurne’ doorgeven? Alvast hartelijk dank.

Wil u per mail reageren of heeft u nog vragen?
Kunt u niet deelnemen, maar wilt u toch reageren op het voorstel voor het vervolg? Stuur dan uw reactie als antwoord op deze email. Daar kunt u ook vragen naartoe sturen. Of bel op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur met mijn secretariaat 053 – 481 52 16.

Voor alle informatie: zie enschede.nl/openbare-ruimte/beleid/visie-landelijk-gebied

Met vriendelijke groet, ook namens Gerrit Jan van der Veen (Stawel) en Koen Hobbelt (buurtkring)

Werner Gerritsen,
Opdrachtgever landelijk gebied gemeente Enschede

Blijf op de hoogte via ons Orgaan