Blijf op de hoogte via ons Orgaan

Voor het 6e achtereenvolgende jaar organiseerden 5 boerinnen rondom Enschede weer rondleidingen op hun melkveebedrijf gedurende de zomervakantie. Aangezien men bij familie Luttikhedde druk was met de verbouwing van de stal, is de familie Hobbelt bereid gevonden om deze plaats dit jaar in te nemen.

We mochten dit jaar maar liefst 426 bezoekers ontvangen, van jong tot oud, uit de stad en mensen van buitenaf, mensen uit de buurt en vakantiegangers, kortom een zeer divers gezelschap. Iedereen was erg enthousiast (en wij ook)!

Voor alle kinderen die deelnamen aan de rondleiding, was er een leuk rugzakje met inhoud.

 

Jenny Stokkers, Bendine Stokkers, Ans Olink, Wilma Hobbelt en Hermieke Voogd


Ons orgaan

Bekijk alles

Projecten

Bekijk alles

Evenementen

Bekijk alles
Blijf op de hoogte via ons Orgaan